Klaar voor de start!? Begin vandaag nog met Piggy!

Tips voor een succesvolle start

Super dat je gebruik gaat maken van ons programma! Om te zorgen voor een kickstart geven we je graag de volgende tips mee zodat jij jouw programma volledig naar eigen wens in kunt gaan richten!

1. Nog geen account? Maak dan een account aan via onze website
  2. Plan jouw onboarding in via deze link. Tijdens deze onboarding geven onze specialisten je een uitgebreide toelichting van het gehele programma
  3. Verkrijg inzichten in jouw contacten via Contacten. Door middel van de Attributen bepaal je welke informatie je van je contacten gaat verzamelen.
  4. Stel jouw favoriete beloningen in via Sparen
  5. Via de Tools in het business dashboard heb je toegang tot onder andere:
    • De custom app. Dit is de gepersonaliseerde pagina waar contacten in kunnen loggen om inzichten te krijgen in jullie spaarprogramma, het puntensaldo en hun profiel aan kunnen vullen
    • De widget. Hiermee stimuleer je online verkoop van cadeaukaarten en kunnen contacten digitaal deelnemen aan jullie spaarprogramma
    • Integraties. Mocht je Piggy willen integreren in de kassa of website, dan vind je hier de benodigde tools om dit te realiseren
  6. Als je de business app wilt gebruiken binnen jouw onderneming, dan kun je deze downloaden via de App of Play Store. Vervolgens kun je deze via de Tools in het business dashboard koppelen aan
  7. Meld je aan voor één van onze online events zodat je nóg meer uit het programma kunt halen