Nieuw: de Custom App

De Custom App biedt jou als ondernemer de mogelijkheid je eigen platform voor je loyaliteitsprogramma te creëren. Lees er hier alle ins- en outs over

Let op: de Customer App gaat binnenkort verdwijnen. Hiervoor komt de Custom-app in de plaats

Om jou als ondernemer je eigen platform aan te bieden, stappen we samen over van de Customer App naar de Custom App. Hiermee personaliseer je je spaarprogramma zodat deze echt gericht is op jouw onderneming. Piggy treedt hierdoor naar de achtergrond

Wat is de Custom App?

De Custom App is een omgeving gecreëerd voor jouw contacten. De app biedt een overzicht van de beloningen die jij als ondernemer aanbiedt, de spaarvoortgang van jouw spaarder en hun digitale spaarkaart. Deze is zowel via de mobiele telefoon als een ander device te gebruiken.

Waar vind ik de Custom App?

Je vind de Custom App in je Business Dashboard. Volg onderstaande twee stappen om deze te vinden:

1. Ga in je Business Dashboard onder Tools naar Custom App, hier vind je 'm!
  2. Wil je je Custom App instellen/aanpassen? Klik rechtsboven in het scherm op Acties en op Aanpassen

Vervolgens kom je op het bewerkscherm om jouw Custom App in te stellen of aan te passen. Hoe dit precies werkt, leggen we je hier stap voor stap voor stap aan je uit.

Aan jouw onderneming staat vanaf heden een Domein gelinkt. Dit is een link die leidt naar de webpagina van de Custom App. Deze is standaard weergegeven, maar kan eventueel worden gewijzigd