Hoe zet ik de Custom App op mijn telefoon?

De Custom App van je favoriete onderneming als app op je telefoon. Hoe je 'm instelt, lees je hieronder.

Tip: de Custom App vervangt de Customer App. Hiermee creëer je een geheel eigen app voor elke onderneming apart. Zo open je hem in een handomdraai en blijf je met een druk op de knop op de hoogte.

Het instellen van de app verschilt tussen iOS en Android. Volg hieronder daarom de juiste stappen die voor jou gelden.

Custom App voor iOS:

Let op: het uitvoeren van de acties voor iOS is alleen mogelijk via de internetbrowser Safari!

1. Open de domein-website van de betreffende onderneming
  2. Ga in de internetbrowser Safari naar het deelmenu (iPhone en iPad deelmenu bevat naast delen nog meer mogelijkheden - appletips), scroll naar beneden en klik op Zet op beginscherm
  3. Selecteer Voeg toe. Vervolgens zal de pagina zich sluiten

De Custom App is nu gedownload op je apparaat!
  4. Zoek de Custom App van de onderneming op op je apparaat en open deze
  5. Vul je e-mail adres in en selecteer Request a code
  6. Check de inbox van het ingevoerde e-mail adres voor een 6-cijferige code en vul deze in in de Custom App.

De Custom App is nu klaar voor gebruik!

Custom App voor Android:

1. Open de domein-website van de betreffende onderneming
  2. Ga in je internetbrowser naar de 3 puntjes rechtsboven, selecteer daarna Toevoegen aan Startscherm
  3. Selecteer Toevoegen aan startscherm en daarna Automatisch toevoegen

De Custom App is nu gedownload op je apparaat!

4. Zoek de Custom App van de onderneming op op je apparaat en open deze
  5. Vul je e-mail adres in en selecteer Request a code
  6. Check de inbox van het ingevoerde e-mail adres voor een 6-cijferige code en vul deze in in de Custom App.

De Custom App is nu klaar voor gebruik!

Tip: spaar je bij meerdere ondernemingen? Je kunt de Custom App per onderneming installeren!