Een koppelcode aanmaken

Wanneer je de Piggy Business App op je tablet downloadt, heb je een koppelcode nodig om de app te koppelen aan jouw programma. Volg hiervoor de onderstaande stappen

1. Log in op jouw Business Dashboard
  2. Klik rechtsboven in de menubalk op Tools (9 puntjes) en ga vervolgens op Business App
  3. Je ziet nu een overzicht van de gekoppelde apparaten. Klik op Aanmaken
  4. Selecteer jouw Vestiging en klik tot slot op Volgende. Jouw persoonlijke code is nu zichtbaar
  5. Voer de code in op de Business App op jouw tablet

🎉 Jouw apparaat is nu gekoppeld!