Het importeren van contacten

In dit artikel leggen we je graag uit hoe je gemakkelijk contacten kunt importeren in jouw Dashboard

Het importeren van extra Contacten buiten jouw spaarders om kan van pas komen als je hen enkel wilt bereiken door middel van jouw e-mailmarketing!

Volg de volgende stappen om Contacten te importeren:

1. Ga naar jouw Business Dashboard
  2. Navigeer naar Contacten en dan nogmaals Contacten
  3. Klik rechtsboven op Importeren en klik op Begin nieuwe contacten importeren
  4. Upload je bestand onder Uploaden

Let op: het bestand dat je upload dient een CSV-bestand te zijn!

5. Map de kolommen van de namen met de juiste contact attributen onder 2.Mapping

Het handmatig bevestigen en selecteren van de contact attributen met de ingegeven waarden voor de kolommen in jouw bestand is een extra controle om te zorgen dat alles op de goede plek wordt overgezet. Hiervoor is het nodig de juiste waardes te bevestigen; zo voorkom je fouten die later veel tijd kosten ze te herstellen

6. Selecteer de Abonnementstype waarvoor je je contacten wenst in te schrijven, om hen uiteindelijk te kunnen bereiken met jouw e-mailmarketing
  7. Klik door naar 4. Feedback en klik daarna op Klaar

Afhankelijk van de grootte van jouw bestand en het aantal contacten, kan het even duren voordat alles is geüpload