Contact Attributen

Met Contact Attributen krijg je een beter overzicht van wie je spaarders zijn. Het biedt ook de mogelijkheid om je Marketing en Beloningen te gemakkelijk te personaliseren.

Beheer je Contact Attributen door in te loggen op het Business Dashboard. Klik op Contacten en vervolgens op Attributen beheren. Hier vind je een overzicht van de bestaande attributen. Klik op een attribuut om deze te bewerken, of klik rechtsboven op Toevoegen om een nieuw attribuut aan te maken. 

Adding and managing Contact Attributes

Wat zijn Contact Attributen?

Een contact attribuut is een kenmerk waarmee je een onderscheid kunt maken tussen spaarders. Standaard attributen zijn onder meer e-mailadres, geboorte datum, spaarsaldo en geassocieerde winkels, maar door zelf relevante kenmerken de bedenken krijg je een beter beeld van wie er bij je spaart. Daarnaast kun je marketing persoonlijker maken of vaste klanten andere beloningen geven dan minder frequente bezoekers. 

Hoe gebruik je een Contact Attribuut?

Een attribuut kan van alles zijn.  Hieronder vind je enkele voorbeelden waar attributen voor gebruikt kunnen worden. Wees zo creatief als je zelf wilt bij het bedenken van vragen en antwoord opties!

  • Waar of Onwaar: Lust de spaarder wel of geen koffie? Is de spaarder wel of niet aanwezig geweest bij de opening van de nieuwe vestiging? Met dit type attribuut kun je gemakkelijk onderscheid maken tussen verschillende groepen spaarders.
  • Selecteer: Dit type attribuut geeft de mogelijkheid om een keuze te maken uit meerdere opties, denk aan geslacht of favoriete product. je kan dit attribuut ook gebruiken om classificaties te maken, zoals Brons voor klanten die minder dan 10x per jaar langskomen, Zilver voor mensen tussen de 10 en 99, en Goud voor spaarders die meer dan 100x per jaar langskomen om te sparen.
  • Meerkeuze selectie: Hierbij krijgt de spaarder de mogelijkheid om meerdere antwoorden te selecteren. Zo kan de spaarder bijvoorbeeld aangeven dat hij geïnteresseerd is in nieuwtjes over de het aanbod van herenmode en damesmode, maar niet geïnteresseerd is in kinderkleding. 

Contact attributen kunnen door de spaarder zelf worden ingevuld, of automatisch worden bijgewerkt, afhankelijk van je eigen instellingen.

Tip! Lees hier meer over het aanmaken van contactattributen?