Het inrichten van de widget op jouw website

Via de widget kunnen contacten online cadeaukaarten kopen, inloggen in het loyalty programma en zichzelf aanmelden voor marketing campagnes

De Widget is geheel naar wens in te stellen. Wat jouw bezoekers kunnen doen via de Widget, kies jij.

• Laat klanten weten dat ze bij je kunnen Sparen voor mooie extra's. Maak beloningen zichtbaar in de widget, en geef klanten de mogelijkheid om Digitale beloningen te claimen.
  • Heb je Cadeaukaarten? Dan kunnen klanten jouw cadeaukaart online kopen, direct vanuit de Widget.
  • Maak je gebruik van Marketing? Dan kunnen bezoekers zich direct inschrijven voor jouw nieuwsbrief.

Daarnaast kun je ook een contactformulier toevoegen aan je Widget. Zo kunnen bezoekers jou een e-mail sturen. Ook kun je een zogenaamd aankondiging blok toevoegen. Hier kun je een afbeelding en tekst inzetten, die linken naar andere pagina. Zo kun je bezoeker gemakkelijk op de hoogte stellen van bijvoorbeeld een nieuw product of evenement.

Hoe maak ik een Widget?

• Ga in het Dashboard naar Tools (9 stipjes in de menubalk) en klik op Widget
  • Klik op de Toevoegen. Vanuit de brandkit worden de kleuren gekozen, maar de styling van de widget is via de Branding nog volledig aan te passen
  • Je kunt vervolgens de blokken van de widget zelf inrichten. De bijbehorende teksten kunnen aangepast worden.
  • Verkoop je cadeaukaarten via de widget? Vergeet dan niet om jouw Mollie account te koppelen zodat je de betalingen kunt ontvangen.
  • Lees hier hoe je de Widget installeert op jouw website

Hoeveel kost de Widget?

De basis implementatie van de Widget is geheel gratis! Enkel aan de verkoop van je cadeaukaarten via de Widget zit een kleine vergoeding verbonden van €0,29 voor de Mollie transactiekosten.