Wat is de Piggy Widget?

De Piggy Widget is een applicatie die je plaatst op jouw website. Via deze applicatie hebben bezoekers toegang tot jouw Piggy platform!

De Widget is geheel naar wens in te stellen. Wat jouw bezoekers kunnen doen via de Widget, kies jij.

• Laat klanten weten dat ze bij je kunnen Sparen voor mooie extra's. Maak beloningen zichtbaar in de widget, en geef klanten de mogelijkheid om Digitale beloningen te claimen.
  • Heb je Cadeaukaarten? Dan kunnen klanten jouw cadeaukaart online kopen, direct vanuit de Widget.
  • Maak je gebruik van Marketing? Dan kunnen bezoekers zich direct inschrijven voor jouw nieuwsbrief.

Daarnaast kun je ook een contactformulier toevoegen aan je Widget. Zo kunnen bezoekers jou een e-mail sturen. Ook kun je een zogenaamd aankondiging blok toevoegen. Hier kun je een afbeelding en tekst inzetten, die linken naar andere pagina. Zo kun je bezoeker gemakkelijk op de hoogte stellen van bijvoorbeeld een nieuw product of evenement.

Hoe maak ik een Widget?

• Ga in het Dashboard naar Tools (9 stipjes in de menubalk) en klik op Widget
  • Klik op de Toevoegen en geef je Widget een naam en een kleur. Klik vervolgens op Aanmaken
  • Je kunt vervolgens bij instellingen het uiterlijk van de Widget aanpassen. In het kopje Apps kun je de Widget opvullen met Cadeaukaarten, Beloningen, etc.
  • Lees hier hoe je de Widget installeert op jouw website

Hoeveel kost de Widget?

De basis implementatie van de Widget is geheel gratis! Enkel aan de verkoop van je cadeaukaarten via de Widget zit een kleine vergoeding verbonden, namelijk €0,50 per verkochte cadeaukaart (excl. BTW) en €0,29 voor de Mollie transactiekosten.