Bedank je klanten als ze een aantal keer geweest zijn!

Een klein bedankje voor jouw spaarders bij een zoveelste bezoek - dit doe je gemakkelijk via automatiseringen

Tip! Leer meer over het instellen van campagnes tijdens ons Marketing Pro event. Klik hier voor een volledig overzicht van onze beschikbare events en meld je gratis aan!

Zorg er voor dat je bij het instellen van een bedank-mail dat je Aantal spaartransacties als Aangepaste kenmerk hebt ingesteld in jouw programma.

Hieronder volgt een stappenplan voor het instellen van een mail voor een x-aantal bezoeken met behulp van een automatisering.

1. Ga in je Business Dashboard naar Marketing en dan naar e-mails
  2. Ga naar Toevoegen en klik op Automatisch verzenden. Selecteer de categorie Marketing, klik op Aanmaken
  3. Kies vervolgens de gewenste template voor de mail en klik op Gebruiken
 Heb je nog geen template aangemaakt? Lees hier hoe je dat doet

4. Je komt nu op het bewerkscherm van de campagne

• 1. Inhoud: Hier kun je je template naar wens aanpassen. Vergeet de uitschrijflink niet toe te voegen, zonder kun je niet verder
  • 2. Informatie: Vul de naam (alleen zichtbaar voor jou) en onderwerp (zichtbaar voor de ontvanger) van de campagne in en selecteer het abonnementstype
  • 3. Acties: Voeg acties toe aan je campagne. Voordat je een actie selecteert, moet je ervoor zorgen dat je template overeenkomt met de geselecteerde actie, dit doe je bij stap 1: inhoud
  • 4. Beoordeling: Controleer de door jouw ingestelde gegevens in de stappen hiervoor
  • 5. E-mail linken: je kunt vervolgens de automatische e-mail instellen in een automatisering

Het toevoegen van acties aan je campagne is optioneel. Wil je je spaarder bedanken voor hun loyaliteit aan jouw onderneming door een cadeaukaart of extra punten weg te geven? Dan is het instellen van een actie vereist. Dit is echter helemaal aan jou.

5.  Ben je klaar met bewerken? Ga nu vanuit het Business Dashboard naar Tools (9 puntjes) en Automatiseringen

6. Kies de automatisering Bedank klanten die een aantal keer geweest zijn en zet het aantal bezoeken op de gewenste hoeveelheid, klik op Aanmaken

7. Je kunt nu in de automatiseringsflow. Vul de zojuist opgestelde e-mail in, selecteer Activeren en daarna nogmaals Activeren

Je e-mail is nu ingesteld!

Tipde vertragingstijd staat automatisch ingesteld op 10 minuten. Dit bekent dat de klant tien minuten na aankoop in jouw onderneming de e-mail zal ontvangen. De tijd kun je zelf aanpassen.