Een bestand aan een e-mail toevoegen

Een bestand of bijlage meesturen in jouw e-mail doe je gemakkelijk in 4 stappen!

1. Log in op jouw Business Dashboard
  2. Navigeer naar Marketing en dan naar E-mails. Selecteer de e-mail die je wilt versturen en open deze
  3. Ga in stap 1 Inhoud linksboven naar Bestanden. Selecteer het bestand dat je wilt toevoegen aan jouw e-mail en klik erop. Op deze manier wordt deze gekopieerd naar jouw klembord

Staat jouw bestand er niet bij? Onder Bestanden knop kun je er ook voor kiezen een bestand te uploaden.

4. Bepaal waar in de e-mail je het bestand wilt zetten. Dit kan op twee manieren:
    1. Via een Button: door de e-mail te voorzien van een button, kun je de button laten verwijzen door de link van het gekopieerde bestand achter de button te zetten.
      Dit doe je door op de button in de e-mail te klikken, en vanuit het rechter bewerkscherm de link bij Link te plakken.

Tip: pas ook de tekst van de button zelf aan. Dit doe je in de e-mail.

2. Via een Hyperlink in de tekst: selecteer de tekst die jij wilt voorzien van een bestand, selecteer het knopje voor hyperlink en plak de link achter het kopje url.

🎉 Je hebt nu succesvol een bestand toegevoegd aan jouw e-mail!