Jouw pagina in de Piggy consumenten app

Je kunt jouw winkelpagina(s) in de Piggy consumenten app helemaal naar wens aanpassen.

Klanten kunnen jouw vestiging vinden in de Piggy consumenten app. Welke informatie ze daar over jouw vestigingen kunnen vinden, heb jij helemaal onder controle.  Hier kun je jouw pagina's beheren en nieuwe aanmaken.

1. Ga naar je Business Dashboard en dan naar Tools en Customer App
  2. Heb je al een Customer App Pagina? Selecteer deze dan - vanuit hier kun je hem bewerken. Heb je deze nog niet? Klik dan rechtsboven op Toevoegen om er een aan te maken

Lees hieronder wat je precies kunt aanpassen.

Je kunt voor elke vestiging een aparte pagina aanmaken of één pagina gebruiken voor meerdere vestigingen. Per vestiging wordt natuurlijk de correcte informatie getoond.

Alleen klanten met Piggy App versie 4.6 of hoger hebben toegang tot de vernieuwde pagina's.

Informatie

• Vul hier de Naam van je onderneming in
  • Vul eventueel een website link toe
  • Voeg een eventuele beschrijving toe
  • Stel je Logo en Omslagafbeelding in

Apps

Dit zijn de bouwstenen van jouw pagina. Je kunt verschillende blokken op je pagina zetten, zoals loyalty-, marketing- en aankondigingsblokken. Voor het loyaltyblok worden automatisch de juiste beloningen getoond, op basis van welke je hebt gekoppeld aan je vestiging. Per blok kun je vervolgens nog verscheidende eigenschappen aanpassen, zoals de titel of subtitel. Ook kun je de volgorde wijzigen waarin de blokken worden weergegeven. Sleep ze hiervoor in de volgorde naar keuze