Uitstaand saldo van cadeaukaarten

Het uitstaande saldo van een cadeaukaart, of alle cadeaukaarten, kun je vinden in het Business Dashboard.

Volg de volgende stappen om het uitstaande saldo van cadeaukaarten te bekijken:

1. Log in op jouw Business Dashboard
  2. Navigeer naar Cadeaukaart en vervolgens Statistieken
  3. Klik rechtsboven op Filters. Hier kun je de gewenste extra gegevens voor het uitstaande saldo invullen, zoals:
    1. De gewenste vestiging(en)
    2. De start- en einddatum
    3. De tijdsperiode
  4. Kies bij Selecteer Uitstaande saldi
  5. De Statistiekenpagina geeft nu het uitstaande saldi weer. Je ziet zowel het totaalbedrag als de statistieken per dag/ per maand

Tip: je kunt van deze gegevens ook een export maken. Klik hiervoor rechtsboven op Export. Er zal vervolgens een CSV-bestand gedownload worden.