Waar kan ik de belangrijkste statistieken van mijn spaarprogramma inzien?

In een oogopslag de belangrijkste statistieken van je spaarprogramma van vandaag en gisteren

Let op: onze developers zijn dagelijks bezig met het verbeteren en uitbreiden van de statistieken binnen je spaarprogramma. Dit artikel wordt daarom periodiek geüpdatet.

Door naar het dashboard van het spaarprogramma te gaan, tref je direct het overzicht met de meest belangrijke statistieken van jouw spaarprogramma. Door te filteren op locatie kun je vestigingen onderling vergelijken.

• Klik op Sparen in het (zijmenu van je) business dashboard
  • Selecteer vervolgens het spaarprogramma waarvan je de statistieken in wilt zien
  • Klik nu op Dashboard
  • Selecteer nu linksboven Vandaag of Gisteren om in een oogopslag de belangrijkste statistieken van die dag te bekijken.

Tip! Via Statistieken en Transacties in het zijmenu van je dashboard tref je een nog gedetailleerder overzicht van alle statistieken met betrekking tot je spaarprogramma