Hoe beheer ik mijn codes?

In dit artikel lees je welke codes er beschikbaar zijn, aan welke code groep ze zijn gekoppeld en hoe je een nieuwe reeks codes importeert.

• Log in op je dashboard via deze link.
  • Vervolgens klik je in het zijmenu op Sparen en selecteer je jouw spaarprogramma
  • Klik nu op Digitale beloningen en vervolgens op Codes
  • Op deze pagina zie je welke codes beschikbaar zijn en aan welke code groep ze zijn gekoppeld. Daarnaast kan je ook zien of de codes al verzilverd zijn

Heb je geen idee hoe je eenvoudig een reeks codes aanmaakt? Online zijn er tal van websites vindbaar waarop je QR-codes kan genereren. Klik op deze link of hier om voorbeelden van dergelijke websites te bekijken. Meerdere webshop platforms bieden deze functionaliteit ook aan op het platform zelf. Vraag dit voor de zekerheid na bij de beheerder van je webshop.

• Wil je nieuwe codes importeren? Klik dan rechtsboven op + Toevoegen, selecteer de code groep waaraan je de codes wilt koppelen en kopieer de codes in het veld daaronder in en klik tot slot op Aanmaken

Let er op dat je de codes scheidt door komma's, zodat deze als verschillende codes worden herkend.