Hoe beheer ik mijn codes?

In dit artikel lees je alles over het beheren van codes

1. Log in op het Business dashboard
  2. Vervolgens klik je op Sparen, daarna ga je naar Beloningen
  3. Klik nu onder Digitaal op beheren bij de gewenste beloning waarvan je de codes wilt beheren. Ga hier naar codes
  4. Op deze pagina zie je welke codes beschikbaar zijn, of ze al verzilverd zijn en wanneer ze zijn aangemaakt

Tip! Heb je geen idee hoe je eenvoudig een reeks codes aanmaakt? Online zijn er tal van websites vindbaar waarop je QR-codes kan genereren. Klik op deze link of hier om voorbeelden van dergelijke websites te bekijken. Meerdere webshop platforms bieden deze functionaliteit ook aan op het platform zelf. Vraag dit voor de zekerheid na bij de beheerder van je webshop.

• Wil je nieuwe codes toevoegen? Klik dan in het scherm van de specifieke beloning rechtsboven op Acties en Codes toevoegen. Voeg de door komma's gescheiden codes in het veld toe en klik tot slot op Aanmaken

Let op! Zorg dat je de nieuw toe te voegen codes scheidt door komma's, zodat deze als verschillende codes worden herkend, anders creëer je één lange code