Het Contact Portaal instellen

Het Contact Portaal biedt jou als ondernemer de mogelijkheid je eigen omgeving voor je loyaliteitsprogramma te creëren. Lees hier hoe je 'm correct instelt.

Lees hier meer over het Contact Portaal!

Bekijk hieronder hoe je het Contact Portaal instelt naar jouw voorkeuren:

1. Ga naar je Business Dashboard en ga vervolgens naar Tools en Contact Portaal.
  2. Klik rechtsboven op Portaal bewerken.

Je bevindt je nu in de bewerkpagina van jouw eigen portaal. Hieronder lichten we per pagina de informatie toe. Aan de rechterkant wordt na het opslaan telkens het eindresultaat getoond.

1. Bewerk jouw inlogpagina: dit is het beeld van de inlogpagina die spaarders zullen zien op het moment dat ze zich bij jouw spaarprogramma willen inloggen.

Je dient hier een automatische e-mail te koppelen die ter verificatie wordt uitgestuurd als een spaarder wenst in te loggen in het Contact Portaal.

2. Instellingenpagina: hier zijn de profielinstellingen van het contact zichtbaar. Hier kan een contact zijn/haar profiel verder aanvullen, zichzelf afmelden voor de nieuwsbrief en de transactiegeschiedenis inzien. Je stelt hier zelf in welke informatie je van je contacten wil gaan verzamelen.

Vul hier ook een e-mail adres in als contactpersoon wat door je spaarders kan worden gebruikt om contact met je op te nemen.
  3. Startpagina: op de homepagina vindt de spaarder informatie over jouw spaarprogramma zoals het puntensaldo, de spaarkaart en de beloningen die door jou worden aangeboden.
  4. Registratiepagina: dit is het beeld van de registratiepagina die spaarders zullen zien op het moment dat ze zich bij jouw spaarprogramma willen registreren.

Je dient hier een automatische e-mail te koppelen die ter verificatie wordt uitgestuurd als een spaarder wenst zich te registreren in het Contact Portaal.

Tip: Klik op de paginanamen om tussen pagina's te navigeren en bewerk de branding van het portaal door op het pictogram aan de rechterkant te klikken.

Tip: Wil je graag de kleuren van de achtergrond, accenten, tekst en buttons wijzigen? Rechtsboven in het scherm vind je een kleurpallet waar je dit naar eigen wens kunt instellen! Je vindt hier ook meer instellingen zoals onder andere het lettertype.