De cadeaukaart verrekeningen uitgelegd

In het geval je meerdere vestigingen hebt en gebruikt maakt van cadeaukaarten, kun je verrekeningen instellen om te zien waar kaarten worden op- en afgewaardeeerd.

Wat is Verrekeningen?

Verrekeningen zijn letterlijk verrekeningen tussen meerdere vestigingen met betrekking tot cadeaukaarten. Wanneer je als onderneming meerdere vestigingen hebt en gebruik maakt van cadeaukaarten (zowel fysiek als digitaal), kun je hier de statistieken en acties inzien. Je vindt er waar en wanneer een cadeaukaart is opgewaardeerd en/of afgewaardeerd.

Bij het hebben van meerdere ondernemingen is het mogelijk om een cadeaukaart aan te schaffen bij vestiging x en hem te verzilveren bij vestiging y.

Tip: je kunt verrekeningen per cadeaukaart programma instellen!

Waar vind ik Verrekeningen?

Volg de volgende stappen om Verrekeningen in te zien:

1. Log in op jouw Business Dashboard
  2. Ga naar Cadeaukaart en vervolgens naar Verrekeningen
  3. Je vindt er verschillende informatiebronnen:
    1. Het overzicht laat zien met waar, wanneer en met welk bedrag een cadeaukaart is op- of afgewaardeerd
    2. Onder Verrekend vind je de financiële informatie. Dat wil zeggen, welke vestiging een tegoed of schuld heeft opgebouwd bij een andere vestiging

Verrekeningen inschakelen? Doe dit onder De Instellingen van het Verrekeningen scherm.