Het exporteren van mijn transacties

Voor een duidelijk overzicht van jouw transacties en statistieken kun je het best een export maken. We leggen je hier uit hoe je dat kunt doen

Het is mogelijk om je statistieken te exporteren

Hoe je een uitdraai van je transacties kunt maken, leggen we hieronder aan je uit:

1. Ga naar je Business Dashboard en dan naar Sparen
  2. Selecteer Transacties. Hier vind je het totale overzicht van alle transacties
  3. Om een export te maken, ga je rechtsboven naar Export. Geef de Export de gewenste naam en bestandsformaat. Klik op Aanmaken

Tip: je kunt er voor kiezen het bestand naar jezelf te mailen. Vink hiervoor de vraag Wilt u de exportresultaten e-mailen?  aan

4. Ga vervolgens naar Tools en naar Bestanden. Hier vind je de zojuist aangemaakte export. Deze kun je, als je dat wenst, downloaden op je device.

Met de filter-knop kun je informatie filteren op basis van vestiging(en), type transactie en periode