Het installeren van de LightSpeed eCommerce plugin

Volg de onderstaande stappen om jouw Lightspeed webshop te koppelen aan jouw Piggy-account, zodat je klanten eenvoudig punten kunnen verzamelen bij elke aankoop.

Verkrijg jouw authenticatie-informatie

Piggy heeft toegang nodig tot jouw bestellingen om spaartransacties aan te kunnen maken. Hiervoor dien je een API-sleutel aan te maken in jouw LightSpeed eCommerce omgeving.

1. Log in bij jouw LightSpeed omgeving
  2. Navigeer in de navigatiebalk naar Instellingen
  3. Ga naar de categorie Winkelinstellingen, klik dan op Ontwikkelaars
  4. Maak een nieuwe API-sleutel aan met een naam naar keuze
  5. Schakel de vakjes voor Leesrechten voor Klanten en Bestellingen in
  6. Schakel de API-sleutel in en klik op Opslaan
    Een API sleutel en API geheim zullen nu worden gegenereerd, deze heb je nodig in stap 2.

Installeer de LightSpeed integratie in jouw Business Dashboard

1. Log in op jouw Business Dashboard
  2. Ga rechtsboven naar Tools (9 puntjes) en kies Integraties
  3. Zoek de LightSpeed-integratie en klik op Installeren
  4. Volg de stappen en vul de informatie verkregen uit de bovenstaande stap waar gevraagd
  5. Selecteer het bedrijfsprofiel / de winkel van waaruit de punten moeten worden verzonden

🎉 Je hebt nu jouw LightSpeed eCommerce winkel gekoppeld!