Wat zijn Piggy Deals?

Voeg Piggy toe om jouw klanten te laten sparen voor leuke externe deals!

Piggy Deals zijn beloningen die door externe partijen worden aangeboden via Piggy. Naast het aanbieden van je eigen beloningen kan je er zo voor kiezen om je spaarders ook voor Piggy Deals te laten sparen bij jou in de onderneming. Denk aan beloningen als kortingen op bioscoopkaarten, of een dagje naar de sauna.

• Log in op jouw business dashboard
  • Ga vervolgens naar Sparen en selecteer jouw spaarprogramma
  • Klik op Piggy Deals voor een overzicht van de beschikbare Piggy Deals
  • Om een deal toe te voegen aan jouw beloningenlijst, hoef je deze alleen maar te koppelen aan de vestiging(en) waarvoor je deze geactiveerd wilt hebben

Piggy Deals zijn volledig gratis voor ondernemers die gebruikmaken van het spaarprogramma van Piggy!