Wat is het verschil tussen de type beloningen?

Een toelichting van de verschillende type beloningen

Beloningen: Deze beloningen zijn producten die fysiek in de onderneming verzilverd kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan jouw (seizoens)producten, een cadeaukaart of een belevenis die je aan wilt bieden. Lees in dit artikel hoe je deze beloningen in kunt stellen.

Digitale beloningen: Bij digitale beloningen kun je kortingscodes koppelen aan een beloning. Als een dergelijke beloning door een consument wordt verzilverd, ontvangt hij of zij een e-mail met een unieke kortingscode. Deze kortingscode kan vervolgens bijvoorbeeld in de webshop verzilverd worden. Lees in dit artikel hoe je deze beloningen in kunt stellen.

Piggy Deals: Deze beloningen zijn in het beheer van Piggy. Wij hebben deze beloningen speciaal voor jou geselecteerd. Denk hierbij aan scherpe kortingen op dagjes weg, een bezoek aan een bioscoop of een dag heerlijk ontspannen bij een wellness. Het weggeven van deze deals is kostenneutraal voor jou als ondernemer. Lees in dit artikel hoe je Piggy Deals kunt activeren.

TIP! Zorg er met een uitgebreid assortiment aan beloningen voor dat er voor iedere doelgroep van jullie onderneming iets te kiezen valt!