Waar kan ik zien wie mijn spaarders zijn?

Verkrijg eenvoudig inzichten in jouw spaarders en hun aanvullende gegevens!

Voor een overzicht van jouw gehele klantenbestand kun je de volgende stappen volgen:

• Log in op het business dashboard en selecteer vervolgens via het zijmenu Sparen
  • Selecteer nu jouw spaarprogramma
  • Klik op Spaarders voor het overzicht van al je spaarders. De informatie die per spaarder zichtbaar is, is afhankelijk van wat hij of zij besloten heeft te delen.

TIP: Door Aangepaste Kenmerken toe te voegen aan jouw spaarprogramma, verrijk je het profiel van je klanten. Op deze manier kun je bijvoorbeeld de voornaam van klanten weten, hun favoriete product achterhalen of aan klanten vragen om hun geboortedatum in te voeren. Op deze manier kun je klanten op hun verjaardag verrassen met iets leuks!