Vestigingen/profielen toevoegen

Heeft jouw onderneming meerdere locaties? Deze voeg je in 3 stappen gemakkelijk toe aan jouw profiel.

1. Log allereerst in op jouw Business Dashboard
  2. Ga naar ⚙️ Instellingen en navigeer in de linker verticale balk naar Vestigingen/Profielen
  3. Selecteer de groene knop Aanmaken. Vul hier het type vestiging in en geef het een naam

🎉 De vestiging is nu toegevoegd. Deze staat automatisch gekoppeld aan jouw spaar- en/of cadeaukaart programma.

Tip: vul onder het kopje Adres aanvullende adresgegevens in. Op deze manier is jouw vestiging makkelijker vindbaar op basis van de ingestelde locatie.