Downloaden van de Piggy Business App

De nieuwste Business App voor jouw device is nu beschikbaar in de App Store en Google Play Store. Wil je vanaf nu beschikken over alle nieuwe features en updates? Download de app dan nu met behulp van je eigen Apple- of Google ID.

Voor iOS

Met behulp van het onderstaande stappenplan kun je de Piggy Business app installeren op jouw iOS apparaat:

Let op: de minimaal vereiste iOS versie is 11.0

1. Ga op jouw apparaat naar de App Store
  2. Zoek op Piggy Business en klik op Download
  3. Voer jouw Apple ID en Wachtwoord in en klik op Installeren

Heb je nog geen Apple ID of weet je jouw inloggegevens niet meer? Klik dan hier om jouw gegevens op te vragen of een nieuw account aan te maken

De Business App is nu gedownload op jou apparaat! Wanneer deze is voltooid, kun je 'm openen.

Na het openen dien je je apparaat te Koppelen aan jouw vestiging. Dit doe je door een koppelcode aan te maken in het Business Dashboard van Piggy. Lees hier hoe je dat gemakkelijk doet!

Als je de oude Piggy Store App nog op je apparaat hebt staan, vergeet dan niet deze te verwijderen!

Voor Android

Met behulp van het onderstaande stappenplan kun je de Piggy Business app installeren op jouw Android apparaat.

Let op: de minimaal vereiste Android versie is 8

1. Ga op jouw apparaat naar de Play Store
  2. Zoek in de Play Store op Piggy Business
  3. Klik op Installeren en vervolgens op Openen

De Business App is nu gedownload op jouw apparaat! Wanneer deze is voltooid, kun je 'm openen.

Na het openen dien je je apparaat te Koppelen aan jouw vestiging. Dit doe je door een koppelcode aan te maken in het Business Dashboard van Piggy. Lees hier hoe je dat gemakkelijk doet!

Als je nog de oude Piggy Store app op je apparaat hebt staan, vergeet dan niet deze te verwijderen!

Heb je jouw apparaat gekoppeld met een kassa integratie? Deze moet opnieuw gekoppeld worden. Klik hier voor de instructies