Trees for All

 • Wat doet Trees for All?
  Trees for All is opgericht in 1999. Wij zijn een CBF-erkende stichting zonder winstoogmerk en investeren in de toekomst en leefbaarheid van onze planeet door wereldwijd bos te planten en te herstellen. Bedrijven en particulieren kunnen via de projecten van Trees for All hun CO2 compenseren en bomen planten. Zo zetten we ons samen in voor een beter klimaat, herstel van ecosystemen en biodiversiteit en armoedebestrijding in de wereld.
 • Waar worden de bomen geplant?
  De bomen van Piggy spaarders worden geplant in het project in Limburg en Ghana.
 • Kan ik zelf mijn bomen planten?
  De aanplant van de boom wordt gelukkig geheel verzorgd door Trees for All. De mogelijkheid om een boomplantdag in Nederland te organiseren wordt onderzocht.
 • Hoe garanderen jullie dat de bomen die ik doneer ook daadwerkelijk worden geplant?
  Trees for All garandeert de aanplant van de bomen binnen een jaar na verzilvering van de spaarpunten. Voor het planten van de bomen zijn wij afhankelijk van de plantseizoenen in het betreffende land en gebied. In Nederland planten we tussen november en maart. In de tropen gebeurt het aanplanten van bomen vlak voor de start van het regenseizoen.
 • Hoeveel spaarpunten heeft een klant nodig om een boom te planten?
  De klant heeft 100 punten nodig om het aanplanten van één boom te verzilveren.
 • Hoe gaat het met de betaling van de bomen? Trees for All stuurt per kwartaal een factuur voor het aantal gespaarde bomen door jouw klanten. Let op: per verzilverde boom betaal je €5,- aan Trees for All.
 • Ontvang ik een bewijs van het aantal bomen dat ik gedoneerd heb?
  Ja, zeker. Na ontvangst van de donatie sturen wij een persoonlijke certificaat op per mail. Deze kun je uitprinten en in de winkel tonen als bewijs naar jouw klanten.
 • Is mijn donatie aan Trees for All aftrekbaar?
  Trees for All heeft een ANBI-status. Dit houdt in dat Trees for All door de Belastingdienst is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit brengt fiscale voordelen met zich mee voor de donateurs. Giften/donaties aan Trees for All zijn fiscaal aftrekbaar binnen de daarvoor geldende regelgeving.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Klik dan hier!