Switchen tussen verschillende cadeaukaart programma's

Wanneer je meerdere cadeaukaart programma's hebt, kun je hiertussen wisselen voor inzagen en het wijzigen van instellingen.

Om te wisselen van cadeaukaart programma, volg je de volgende 4 stappen:

1. Log in op jouw Business Dashboard
  2. Navigeer naar Cadeaukaarten en dan naar Instellingen
  3. Klik in het linker verticale menu onder Modules op Cadeaukaart
  4. Kies vervolgens het gewenste cadeaukaart programma

Onder Beheren van ieder cadeaukaart programma stel je de algemene instellingen in, zoals bijvoorbeeld de vervaldagen en het maximale bedrag.

Heb je meerdere vestigingen? Onder Koppelen kies je bij welke vestigingen de cadeaukaart verzilverbaar is.