Socials aan je account toevoegen

Sociale media platforms vergroten de bekendheid van jouw onderneming.

Volg onderstaande stappen om socials aan jouw account toe te voegen:

1. Log in op jouw Business Dashboard
  2. Navigeer naar Instellingen ⚙️ en ga vervolgens vanuit de Account Instellingen naar Socials
  3. Klik op de groene knop Toevoegen
  4. Kies de gewenste Social die je wenst toe te voegen en klik op Aanmaken
  5. Voeg van de gekozen social de juiste url in en klik op Klaar

Je kunt meerdere Socials toevoegen, zoals Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter, TikTok, Pinterest en YouTube.