Niet gebruik maken van alle Piggy Deals

Je hebt zelf de regie over de Piggy Deals waarvan je gebruik wil maken. Ga hiervoor binnen je dashboard naar sparen. Klik hierna op beloningen en vervolgens op Piggy Deals. Selecteer beheer en krijg zo het overzicht van de Piggy Deals die wij aanbieden. Wanneer je niet gebruik wil maken van één van deze deals, klik je op de betreffende deal. Hierna krijg je onder standard de mogelijkheid om geen winkel te selecteren. De Piggy Deal is dan gedeactiveerd.