Mailinglijst spaarders

Verkrijg inzichten in de gegevens van je spaarders!

Indien je de gegevens in wilt zien van jouw spaarders en hier eventueel een export van wilt maken, dan kun je hier de volgende stappen voor gebruiken:

• Ga naar Sparen en selecteer jouw spaarprogramma.
  • Ga vervolgens naar Spaarders. Hier vind je een overzicht van al jouw spaarders en alle ingevulde gegevens.
  • Om deze gegevens te exporteren klik je op Extra en vervolgens op Export. Je kunt ervoor kiezen om deze gegevens naar Excel, CSV of PDF te exporteren.