Maak je gebruik van de verrekeningmodule en wil je graag de verrekeningen uitdraaien van alle cadeaukaarten?

Een overzicht van de balans van op- en afgewaardeerde cadeaukaarten binnen verschillende locaties

1. Log in bij jouw ondernemersdashboard via deze link.
  2. Ga vervolgens naar Cadeaukaart.
  3. Zorg dat je het goede Cadeaukaart programma hebt geselecteerd. Dit kun je eventueel wijzigen door naar Instellingen te gaan.
  4. Klik vervolgens op het tabblad Verrekeningen en vervolgens op Overzicht. In het overzicht worden alle verrekende transacties meegenomen
  5. Klik daarna eventueel op Zoeken om een selectie te maken.
  6. Selecteer eventueel nog de periode. Klik hierna direct op Export.
  7. Vergeet je export geen naam te geven. Als je dit hebt gedaan wordt je automatisch doorgestuurd naar het overzicht van jouw bestanden. Klik tot slot op Download.

Tip! Indien je in plaats van Overzicht op Verrekend klikt, krijg je direct een overzicht te zien met de totale balans van de verrekeningen.