Ik wil graag een overzicht van alle cadeaukaart transacties. Hoe doe ik dit?

Je kunt een export maken van alle cadeaukaart transacties en daarmee alle uitstaande saldi inzien.

1. Log in op het business dashboard
  2. Ga naar Cadeaukaarten en zorg dat je het juiste Programma hebt geselecteerd. Via Instellingen kun je eventueel switchen tussen verschillende programma's.
  3. Vervolgens klik je op Transacties. Wil je het alleen van een bepaalde periode inzien, vul dan een start- en einddatum in.
  4. Wil je een export maken van het overzicht, klik dan rechtsboven op Export. Het bestand vind je vervolgens in de Bestanden onder jouw Tools (rechtsboven in het dashboard).

Je kunt de statistieken van het cadeauprogramma ook inzien voor een bepaalde vestiging of een bepaalde periode. Dit kun je in de balk bovenin selecteren.

Ga vooral na bij je boekhouder hoe je dit goed kan verwerken in je boekhouding, aangezien een uitstaand saldo een uitstaande schuld betreft.