Wat is de Business App configuratie?

Het is mogelijk om de Piggy Business App naar eigen wens in te stellen. Denk hierbij aan het gebruik van de voor- of achtercamera, pincodes, scannen of bedrag eerst en het maximale invoerbedrag.

Al deze instellingen kun je instellen via het Dashboard bij Tools, Business App, Configuraties.

Koppelen: De instellingen zijn pas zichtbaar wanneer je de configuratie hebt gekoppeld aan jouw apparaat (tablet of telefoon). De apparaten kun je koppelen onderaan bij Apparaat. Vergeet vervolgens niet om de instellingen op te slaan.

Algemeen: Dit zijn de algemene instellingen
  • Naam: Dit is de naam van jouw Business App configuratie en is alleen zichtbaar in het Dashboard
  • Dismiss time: Dit is de tijd in seconden waarna de app terug gaat naar het startscherm, na het activeren van de camera voor het scannen
  • Camera positie: Hier kun je instellen welke camera de tablet gebruikt. Dit kan de voor- of achtercamera zijn
  • Pin code: Hier kun je ter beveiliging een vier-cijferige code invoeren welke gebruikt wordt in de Store App. Let op! De pincode wordt pas gevraagd als je het Scherm aanpast naar Pincode in het mapje Sparen, Cadeaukaart of Strippenkaart
  • Apparaat: Hier bepaal je welke apparaten aan deze configuratie gekoppeld mogen worden. Verschillende apparaten kunnen dus verschillende configuraties hebben

Sparen: De instellingen hieronder hebben specifiek te maken met de handelingen die nodig zijn voor de spaaracties

• Voorvoegsel: Hier kun je ervoor kiezen om een ' € ' voor het bedrag te zetten

• Scherm nadat de klant de kaart heeft gescand: hier kun je kiezen voor de volgende opties:
    - Standaard: klik op Sparen, scan de kaart, voer het bedrag in
    - Voorscherm: klik op Sparen, scan de kaart, klik op het voorscherm, voer het bedrag in
    - PIN code: klik op Sparen, scan de kaart, voer pincode in, voer het bedrag in

• Eindscherm aflooptijd: Het aantal seconden dat het eindscherm in beeld blijft

• Vergrendelingstijd:  De hoeveelheid seconden tussen iedere scan. Zo kan de klant niet snel nog een keer de kaart scannen om onrechtmatig punten toe te voegen

• Waarschuwingsbedrag:  Stel een bedrag in waarbij je een waarschuwing ontvangt op de tablet. Zo kun je voorkomen dat er per ongeluk te veel punten worden toegevoegd

• Volgorde van schermen: Hier stel je in of je eerst de kaart scant en vervolgens het bedrag invoert, of eerst het bedrag invoert en vervolgens de kaart scant

• POS Scantijd: Dit is de tijd die wordt genomen na het scannen met een kassa integratie

• Max. Invoerbedrag: Hier kun je een maximum bedrag instellen dat in in een keer kan worden toegekend

• Marketing opt-in scherm: Dit scherm geeft de spaarder de mogelijkheid om zich in te schrijven voor je marketing

• Anoniem registreren toestaan: Dit is de optie waarbij een spaarder een anonieme kaart kan registreren. De punten zijn dan niet gekoppeld aan een e-mailadres. Hierdoor kan de spaarder niet zelf de kaart activeren, het Profiel aanpassen, gemaild worden, of op een later moment punten terugvinden (wanneer de kaart verloren is)

• Kaart vergeten toestaan: Als je deze optie toestaat kan een spaarder alsnog sparen als de kaart vergeten is. De spaarder kan dan het e-mailadres van het account invoeren. Let op! De eerste spaartransactie van een nieuwe spaarder kan niet via deze weg worden voltooid

Cadeaukaarten: hier stel je alles in voor de acties met cadeaukaarten

• Voorvoegsel: Hier kun je ervoor kiezen om een ' € ' voor het bedrag te zetten
  • Scherm nadat de klant de kaart heeft gescand: hier kun je kiezen voor de volgende opties:
    - Standaard: klik op Sparen, scan de kaart, voer het bedrag in
    - Voorscherm: klik op Sparen, scan de kaart, klik op het voorscherm, voer het bedrag in
    - PIN code: klik op Sparen, scan de kaart, voer pincode in, voer het bedrag in
  • Eindscherm aflooptijd: Het aantal seconden dat het eindscherm in beeld blijft
  • Max. Invoerbedrag: Hier kun je een maximum bedrag instellen dat in in een keer kan worden toegekend

Strippenkaarten: hier stel je alles in voor de acties met strippenkaarten
  • Voorvoegsel: Hier kun je ervoor kiezen om een ' € ' voor het bedrag te zetten
  • Scherm nadat de klant de kaart heeft gescand: hier kun je kiezen voor de volgende opties:
    - Standaard: klik op Sparen, scan de kaart, voer het bedrag in
    - Voorscherm: klik op Sparen, scan de kaart, klik op het voorscherm, voer het bedrag in
    - PIN code: klik op Sparen, scan de kaart, voer pincode in, voer het bedrag in
  • Eindscherm aflooptijd: Het aantal seconden dat het eindscherm in beeld blijft
  • Max. Invoerbedrag: Hier kun je een maximum bedrag instellen dat in in een keer kan worden toegekend

Het is mogelijk om meerdere Business App configuraties te maken, als je op verschillende apparaten andere instellingen wilt. Vergeet dan niet de naam aan te passen bij Algemeen, zodat je kunt herkennen welke configuratie bij welk apparaat hoort.