Ik wil graag een overzicht van de beloningen die bij mijn onderneming zijn verzilverd in een bepaalde periode.

We hebben de functionaliteit om de verzilverde beloningen te exporteren voor jouw gemak uitgebreid. Volg onderstaand stappenplan:

1. Log in bij jouw ondernemersdashboard via deze link.
  2. Ga vervolgens naar Sparen
  3. Vervolgens klik je op Transacties.
  4. Met behulp van de filter, geef je aan of je de statistieken in wilt zien voor de fysieke, digitale en/of de externe beloningenontvangsten.
  5. Optioneel voer je bij filter ook een Start- en Einddatum en vestiging in.
  6. Als je dit hebt gedaan klik je rechtsboven op Export. Geef je export een Naam, selecteer het Bestandsformaat en klik op Aanmaken.
  7. Als je dit hebt gedaan wordt je automatisch doorgestuurd naar het overzicht van jouw bestanden. Klik op jouw Export. Er opent nu een nieuw veld met rechtsboven een oranje  Download knop. Klik hierop. De download staat nu op je computer

Vergeet niet bij je beloningen overzicht de inkoopprijs van jouw beloningen in te voeren. Dit is uitsluitend zichtbaar voor jou en niet voor de spaarders.

Tip: Open het bestand in Excel en zet er een Filter op. Zo kun je de gegevens in het bestand Filteren en Sorteren.

Excel uitleg