Het op- en afwaarderen van cadeaukaarten

Om (digitale) cadeaukaarten op- en af te waarderen, kan een cadeaukaartenknop worden toegevoegd aan het startscherm van de Business App. Deze knop kan worden toegevoegd via het dashboard door naar jouw Tools te gaan, vervolgens te klikken op Apps en hierna op Homescreen knoppen. Hier kun je de cadeaukaarten knop toevoegen en eventueel naar eigen wens aanpassen.

Hieronder staat een eenvoudig stappenplan waarmee je de cadeaukaarten vervolgens eenvoudig kan op- en afwaarderen:

1. Klik op Cadeaukaart
  2. De camera in de Business App wordt geactiveerd. Scan de QR-code die achterop de cadeaukaart weergeven staat om de kaart op te waarderen.
  3. Het saldo is nu geladen op de cadeaukaart, waarna je dezelfde stappen kan volgen om de cadeaukaart (in delen) af te waarderen.

Let op! Digitale cadeaukaarten kunnen alleen afgewaardeerd worden.

Tip! Bied de cadeaukaart ook aan in je beloningenlijst. Op deze manier kan je jouw gepersonaliseerde cadeaukaart nog meer onder de aandacht brengen ;-)