Ik heb geen wifi-netwerk in mijn onderneming, kan ik alsnog gebruik maken van Piggy?

Voor het gebruik van de Piggy-software heb je een goed werkende internetverbinding nodig. In het geval jouw onderneming ambulant is of je simpelweg geen wifi-netwerk hebt, zijn er gelukkig andere mogelijkheden om gebruik te maken van Piggy.

Verschillende providers bieden namelijk de mogelijkheid om een simkaart te voeren in de tablet waarop een 3G/4G netwerk draait.

Apple biedt bijvoorbeeld deze mogelijkheid om een 3G/4G iPad aan te schaffen. Je kan vervolgens contact opnemen met jouw internetprovider om een zakelijk abonnement af te sluiten, zodat jouw tablet te allen tijde verbinding maakt met het mobiele netwerk.

Voor meer informatie hierover, adviseren we je om contact op te nemen met Apple en/of jouw internetprovider

Werkt jouw internetverbinding niet naar behoren? Neem dan contact op met je internetprovider.