Kan ik een specifieke periode selecteren binnen mijn statistieken?

Let op: onze developers zijn dagelijks bezig met het verbeteren en uitbreiden van de statistieken binnen je spaarprogramma. Dit artikel wordt daarom periodiek geüpdatet.

Voor jouw gemak hebben we de functionaliteit ingevoegd om de periode te selecteren waar jij alles over wilt weten.

• Ga naar Sparen
  • Selecteer jouw spaarprogramma en klik op Statistieken
  • Vervolgens kun je de periode selecteren met behulp van de filters. Hier kun je een start- en einddatum selecteren. Zodra je de gewenste periode hebt geselecteerd, worden de statistieken automatisch opnieuw geladen. Handig toch?

TIP! Maak je al gebruik van de cadeaukaarten of strippenkaartmodule? Dan kan je de bovenstaande stappen ook uitvoeren binnen de statistieken pagina's van deze modules!