Hoe voltooi ik mijn bestelling?

Bevestig je bestelling en begin direct!

Leuk dat je aan de slag gaat met ons programma! In dit artikel leggen we uit hoe je je bestelling af kunt ronden en zo direct aan de slag kunt gaan.

Zodra je bent ingelogd krijg je de melding dat er een bestelling klaarstaat. Je hebt hiervoor ook een mail ontvangen op het e-mailadres dat gebruikt is om het account aan te maken. Klik op "Ga naar bestelling".

Let op! Om een bestelling af te kunnen ronden, moet je een geverifieerde gebruiker zijn. Indien je dit nog niet bent, zul je hier een melding van zien op de startpagina van het Business Dashboard.

Volg nu de volgende stappen om de bestelling te voltooien:

1. Onder bestelling staat het overzicht van de bestelling. Controleer deze goed en druk vervolgens op de blauwe knop met "Ga naar bestelling".
  2. Je krijgt nu een overzicht te zien van de maandelijkse of jaarlijkse abonnementskosten en de eventuele eenmalige kosten.
  3. In de volgende stap kun je je account details controleren en aanpassen waar nodig.
  4. Vervolgens vul je de verplichte velden voor het facturatie adres in.
  5. Tot slot voeg je de informatie voor de betaling toe. Je hebt hierbij 2 opties:
      1. Credit card: Voeg het kaartnummer, de vervaldatum en de CVV code in.
      2. Automatische incasso: Voeg de voor- en achternaam en het IBAN nummer toe voor betalingen op basis van automatische incasso.
  6. Tot slot kun je onder de Review nog één keer alle gegevens controleren en je order bevestigen. Hiermee ga je ook akkoord met onze algemene voorwaarden.

Je hebt je bestelling nu succesvol afgerond. Veel plezier met Piggy!