Ik wil eerst het bedrag invoeren en daarna de kaart scannen. Hoe doe ik dit?

Je kunt ervoor kiezen om op de Store App eerst het bedrag in te voeren om vervolgens de kaart te scannen, of juist andersom. Het is maar net wat je prettig vindt! Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Ga in het Dashboard naar Management
  2. Klik vervolgens op In-store management
  3. Ga hierna naar Store App ConfiguratieHier kun je de instellingen van de Piggy Store App op jouw appara(a)t(en) bepalen
  4. Heb je hier al een configuratie staan, klik hierop en ga door naar stap 5. Heb je hier nog geen configuratie staan, klik dan rechtsboven op Toevoegen
  5. Klik vervolgens op Sparen, Hier kun je kiezen voor Eerst scannen  of Bedrag eerst
  6. Klik daarna op Koppelen en selecteer jouw apparaatnaam
  7. Klik vervolgens rechtsboven op het Groene vinkje om het op te slaan

De apparaatnaam vind je in de instellingen van de Piggy Store app. Druk hiervoor in de Store App op de drie strepen linksboven (mobiel) of op het Piggy-logo (tablet). Ga vervolgens naar Instellingen en hier vind je de apparaatnaam van het desbetreffende apparaat.