Narrowcasting instellen

Lees hier hoe je de slides voor de Piggy Business App aan kunt maken en aanpassen

Met Narrowcasting kun je je eigen afbeeldingen of stockafbeeldingen uit onze fotobibliotheek weergeven op je Business App. Creëer eenvoudig slides om de Business App voor jouw bedrijf te personaliseren en je klanten te informeren over speciale acties of beloningen.

Een slide toevoegen in Narrowcasting

Volg deze stappen om een nieuwe slide aanmaken:

1. Ga in het Business Dashboard naar Tools image (8)-1Narrowcasting
  2. Hier vind je een overzicht van de (eerder aangemaakte) slides. Klik op Toevoegen om een nieuwe slide toe te voegen
  3. Geef je slide een naam en klik op Aanmaken

Instellingen

Nadat je een slide hebt aangemaakt, kun je de instellingen wijzigen, een afbeelding kiezen en (optioneel) filters toevoegen.

Basis

Hier kun je de basisinstellingen voor je slide aanpassen:

• Naam: De naam van je slide is alleen zichtbaar voor jou
  • Weergavetijd: Vul in hoe veel seconden de slide weergegeven moet worden
  • Actief: Activeer of deactiveer je slide
  • Afbeelding: Selecteer of upload je eigen afbeelding, of selecteer een stockafbeelding uit onze fotobibliotheek

Filters

Voeg filters toe aan een slide om te bepalen waar en wanneer de slide wordt weergegeven. Klik op + Filtergroep om een filter toe te voegen. Selecteer een filtertype:

• Datum: Stel een datumbereik in voor wanneer de slide moet worden weergegeven
  • Vestiging: Selecteer een of meerdere vestigingen
  • Apparaat: Selecteer een of meerdere apparaten
  • Dag en tijd: Selecteer op welke dagen van de week en op welke tijden de slide moet worden weergegeven

Wanneer je geen filters hebt ingesteld, zal de slide altijd en op alle apparaten worden weergegeven.

Een slide verwijderen in Narrowcasting

Je kan een slide deactiveren om deze (tijdelijk) te verwijderen uit de Business App Narrowcasting.

Om een slide permanent te verwijderen, volg onderstaande stappen:

1. Ga in het Business Dashboard naar Narrowcasting
  2. Selecteer de slide die je wilt verwijderen
  3. Klik Acties > Verwijder om de slide te verwijderen