Hoe maak ik een extra vestiging aan?

Volg de volgende stappen om een extra vestiging aan te maken!

1. Log in op je Business Dashboard
  2. Ga rechtsboven naar Instellingen
  3. Ga in het linker zijmenu naar Vestigingen, klik vervolgens op de groene knop Aanmaken
  4. Geef de vestiging een naam, geef aan of het om een webshop of fysieke locatie gaat, en selecteer de categorieën voor een bijpassend thema. Klik vervolgens op Aanmaken

Door op de vestiging te klikken, kun je additionele informatie toevoegen, zoals communicatie voorkeuren, sociale media en adresgegevens