Hoe kan ik mijn spaartransacties inzien?

Verkrijg inzichten in alle spaartransacties die hebben plaatsgevonden binnen jouw vestigingen

1. Klik hier om in te loggen bij jouw dashboard.
  2. Klik links in het zijmenu op Sparen.
  3. Selecteer jouw spaarprogramma en klik op Transacties.
  4. Bekijk hier alle transacties binnen jouw spaarprogramma. Met de filter-mogelijkheid kun je filteren op een periode, vestiging of het type transactie. Bovendien is het mogelijk om met behulp van de export-knop deze data te exporteren.

Te veel of te weinig punten gegeven aan een spaarder? Klik hier om te lezen hoe je dit aanpast.