Hoe kan ik mijn spaartransacties inzien?

Verkrijg inzichten in alle spaartransacties die hebben plaatsgevonden binnen jouw vestigingen

1. Ga naar je Business Dashboard
  2. Navigeer vervolgens naar Sparen en kies  Transacties
  3. Bekijk hier alle transacties binnen jouw spaarprogramma. Met de Filtermogelijkheid kun je filteren op een periode, vestiging of het type transactie

Het is ook mogelijk op via de Export knop een export te maken van jouw spaartransacties. Mail deze naar jezelf of vind 'm na het downloaden terug onder Tools en Bestanden!