Hoe kan ik de statistieken van mijn spaarprogramma inzien?

Bekijk het succes van jouw spaarprogramma!

Let op: onze developers zijn dagelijks bezig met het verbeteren en uitbreiden van de statistieken binnen je spaarprogramma. Dit artikel wordt daarom periodiek geüpdatet.

Binnen jouw dashboard kun je eenvoudig het succes van jouw spaarprogramma meten met behulp van verschillende statistieken. Deze statistieken kun je per vestiging en per periode opvragen.

Voor de inzichten in jouw statistieken volg je de volgende stappen:

• Klik hier om in te loggen bij jouw dashboard.
  • Klik links in het zijmenu op Sparen.
  • Selecteer het spaarprogramma en klik op Statistieken.
  • Je statistieken kun je optioneel filteren op basis van bijvoorbeeld vestigingen of een bepaalde periode.

TIP! Voor een gedetailleerd overzicht van alle gebeurtenissen binnen jouw onderneming, klik je op transacties. Voor de meest belangrijke, dagelijkse statistieken kun je binnen jouw spaarprogramma naar dashboard gaan.