Hoe download ik de Piggy App op mijn iOS apparaat?

Met behulp van het onderstaande stappenplan kun je de ondernemers app van Piggy installeren op jouw iOS apparaat.

Let op! We raden hierbij een minimale iOS versie van 11.0 aan.

• Ga op jouw apparaat naar de App Store
  • Zoek op Piggy Business en klik op Download
  • Voer jouw Apple ID in en klik op Installeren
  • Voer nu het wachtwoord in van jouw Apple ID
  • Op het thuisscherm van jouw apparaat zie je de Piggy App in aanmaak. Wanneer dit is voltooid kun je de app openen.
  • Na het openen dien je je apparaat te Koppelen aan jouw vestiging. Klik hier voor de uitleg om een koppel code aan te maken

Belangrijk! Selecteer de juiste vestiging bij het juiste apparaat. Deze code kun je op het apparaat invoeren als je op Koppel klikt. Het apparaat is nu klaar voor gebruik.