Het verschil tussen fysieke en digitale cadeaukaarten

Binnen het cadeaukaarten programma kun je gebruik maken van zowel fysieke als digitale cadeaukaarten.

Fysieke cadeaukaarten

Fysieke cadeaukaarten zijn cadeaukaarten die, je raadt het al, fysiek uitgegeven en gebruikt kunnen worden.

Het zijn cadeaukaarten die je binnen je onderneming in de winkel kunt verkopen, innen, en op- en afwaarderen via de Business App. Ze zijn ontworpen in jouw huisstijl met daarop een QR-code en kaartnummer.

Deze kaartnummers worden, eenmaal geleverd, in jouw Business Dashboard geïmporteerd zodat ze worden gelinkt aan Piggy.

Fysieke cadeaukaarten zij bij ons te bestellen, via ons bestelformulier. Je kunt er voor kiezen het ontwerp zelf aan te leveren of deze door ons te laten ontwerpen!

Digitale cadeaukaarten

Digitale cadeaukaarten hebben dezelfde essentie en werkwijze als de fysieke. Het zijn cadeaukaarten die je binnen je onderneming in de winkel kunt verkopen, innen, en op- en afwaarderen via de Business App. Het verschil zit hem in de tastbaarheid, omdat digitale cadeaukaarten slechts via de e-mail worden uitgestuurd.

Digitale cadeaukaarten kun je tevens gebruiken voor het uitsturen van incentives naar jouw contacten in een (automatische) e-mail, zoals bijvoorbeeld een retentiecampagne

Meer weten? Bekijk onze Knowledge Base over het toevoegen van een cadeaukaart aan een e-mail eens!

Let opvergeet voor het op- en afwaarderen van een cadeaukaart (digitaal of fysiek) niet de juiste homescreen knop aan jouw Business App toe te voegen. De knoppen Sparen en Verzilveren zijn hiervoor niet geschikt.