Handmatig een contact toevoegen

Slechts een aantal contacten handmatig toevoegen doe je gemakkelijk in jouw Business Dashboard.

Tipliever in grote getale contacten toevoegen doe je het makkelijkst via een import. Lees hier hoe dat werkt!

1. Log in op jouw Business Dashboard
  2. Ga naar Contacten en nogmaals naar Contacten
  3. Klik rechtsboven op de groene knop Toevoegen en voer het e-mailadres van het nieuwe contact in
  4. Klik op Aanmaken. Jouw contact is nu toegevoegd

Waar gewenst kun je tijdens het toevoegen van het contact ook vast aanvullende gegevens invullen. Deze optie verschijnt wanneer je het e-mailadres invult bij stap 3.