Aantal punten per spaarder

Via het dashboard kun je de puntensaldi van jouw spaarders inzien. Het is hiervoor belangrijk dat het aangepaste kenmerk Huidige puntensaldo aan het profiel van de klant is toegevoegd. Mocht je dit nog niet hebben gedaan, volg dan de stappen onderaan dit artikel. Om de saldi in te zien, ga je via Sparen naar Spaarders. Hier zie je het Huidige puntensaldo van de spaarder.

Tip! Je kunt van deze data altijd een Export draaien. Leer hier meer over het exporteren van klantgegevens.

Toevoegen huidige puntensaldo aan het profiel van de klant

• Ga in het business dashboard naar Sparen
  • Klik vervolgens op Instellingen en ga naar Aangepaste kenmerken
  • Om het huidige puntensaldo als kenmerk toe te voegen, klik je op de groene knop met +Toevoegen. Selecteer vervolgens 'Gebruik een preset' en voeg Huidig puntensaldo toe.
  • Ga vervolgens weer naar Spaarders en deze gegevens zullen nu zichtbaar zijn.

Er is een verschil tussen het Totaal aantal gespaarde punten en het Huidige puntensaldo.

• Totaal aantal gespaarde punten: Het aantal punten dat de klant gespaard in totaal heeft, zonder rekening te houden met eventuele verzilverde beloningen
  • Huidig puntensaldo: Het puntensaldo waarover de klant op dit moment beschikt.