Gebruikers toevoegen

Geef meerdere personen toegang tot het Business Dashboard

Het toevoegen van meerdere gebruikers in jouw Business Dashboard kan gemakkelijk door onderstaande stappen te volgen:

1. Log in op jouw Business Dashboard
  2. Navigeer naar ⚙️ Instellingen en naar Gebruikers in de linker verticale balk
  3. Je bevindt je nu in het Gebruikersbeheer. Onder gebruikers worden de huidige gebruikers weergegeven. Om er een toe te voegen ga je naar Uitnodigingen en naar Aanmaken
  4. Vul het e-mailadres van de persoon in en benoem de rol. Klik op Aanmaken

Er wordt nu een e-mail naar de inbox van het zojuist ingevoerde e-mailadres gestuurd. De persoon kan op de button in de mail klikken en zal vervolgens naar het Business Dashboard worden geleid om aanvullende informatie toe te voegen, zoals de naam en wachtwoord.

🎊 De gebruiker is nu aangemaakt en kan inloggen via zijn/haar eigen e-mailadres.

Tip: in het Gebruikersbeheer kun je onder Rollen verschillende rollen aanmaken en kun je jouw gebruikers gericht toegang geven of ontzeggen tot functionaliteiten binnen het Business Dashboard.

Alleen de hoofdgebruiker heeft toegang tot het beheer van deze functies.