Een vervaldatum voor een cadeaukaart instellen

Een vervaldatum voor jouw fysieke of digitale cadeaukaarten instellen doe je gemakkelijk via het Business Dashboard

Volg de volgende stappen om een vervaldatum voor jouw cadeaukaarten in te stellen:

1. Log in op jouw Business Dashboard
  2. Navigeer naar Cadeaukaart en naar Instellingen
  3. Je bevindt je nu in de algemene instellen van jouw cadeaukaart programma
  4. Vind Vervaldagen en stel hier het aantal vervaldagen in

De vervaldagen betreffen de dagen hoelang de cadeaukaart geldig is. Dit betreft het aantal dagen na uitgifte van de kaart.

Voorbeeld: Stel je hiervoor 30 of 31 dagen in, betekent dit dus dat de cadeaukaart tot een maand na uitgifte geldig is.

Heb je meerdere cadeaukaart programma's? Volg dan de volgende stappen:

1. Log in op jouw Business Dashboard
  2. Ga naar Instellingen en links in de verticale balk naar de Module Cadeaukaart
  3. Kies het juiste Cadeaukaartprogramma en klik op Selecteer Programma
  4. Navigeer nu naar Cadeaukaart en naar Instellingen
  5. Je bevindt je nu in de algemene instellen van jouw geselecteerde cadeaukaart programma
  6. Vind Vervaldagen en stel hier het aantal vervaldagen in

Tip: indien je gebruik maakt van digitale én fysieke cadeaukaarten, kun je twee cadeaukaartprogramma's aanmaken om de vervaldagen hiervan individueel in te stellen.

Tip: geef bij het uitsturen van een digitale cadeaukaart in de mail aan wat de vervaldatum van de cadeaukaart is.