Een vertragingstijd toevoegen aan een automatisering

Wanneer een contact in aanmerking komt voor een automatisering, gaat deze gelijk lopen. Door een vertragingstijd in te stellen, stel je de uit te voeren actie uit

Om een vertragingstijd toe te voegen aan jouw automatisering, volg je de volgende stappen:

1. Log in op jouw Business Dashboard
  2. Ga naar Tools image (8)-1 > Automatiseringen
  3. Selecteer de automatisering die je wenst te bewerken of maak een nieuwe aan door middel van een van de presets

Zodra je de automatisering hebt geopend, kom je terecht in de automatiseringsflow, wat er ongeveer als volgt uit ziet:

Schermafbeelding 2022-12-29 om 12.23.33

4. Klik vervolgens op een van de plusjes tussen de blokken, afhankelijk van wanneer je de vertragingstijd wilt toevoegen
  5. Kies in het rechter bewerkscherm Vertragingstijd en klik op Opslaan
  6. De Vertragingstijd is nu toegevoegd aan jouw automatiseringsflow. Er opent zicht nu een bewerkscherm aan de rechterkant. Vul hier de gewenste filters in voor de dagen, uren en minuten

🎉 Jouw automatisering is nu verrijkt met een vertragingstijd!