Een maximaal bedrag voor cadeaukaarten instellen

Voor zowel digitale als fysieke cadeaukaarten kun je een maximaal bedrag instellen.

Om het maximale bedrag voor een cadeaukaart in te stellen, volg je de volgende 3 stappen:

1. Log in op jouw Business Dashboard
  2. Navigeer naar Cadeaukaarten en dan naar Instellingen
  3. Stel onder Maximaal bedrag het gewenste bedrag in

Als je geen maximaal bedrag instelt, zit er geen limiet op het toe te voegen bedrag.

Let op: heb je meerdere cadeaukaart programma's? Houd er dan rekening mee dat je per cadeaukaart programma een maximaal bedrag dient in te stellen. Switchen tussen deze programma's doe je zo!