Een formulier aanpassen

Formulieren helpen je met gegevensverzameling. Hoe je deze kunt aanpassen naar jouw huisstijl, leggen we je in dit artikel uit.

Om een formulier aan te passen, volg je de volgende stappen:

1. Log in op jouw Business Dashboard
  2. Navigeer naar Contacten en vervolgens naar Formulieren
  3. Selecteer het formulier dat je wenst te bewerken en klik rechtsboven op Aanpassen, of maak rechtsboven een nieuw formulier aan bij Nieuw formulier
    Je komt nu in het bewerkscherm van het formulier
  4. Selecteer aan de linkerkant het aantal gewenste pagina's in en bepaal de volgorde
  5. Sleep de gewenste blokken onder Vormblokken vanuit de rechterkant in de pagina naar keuze. Dit kan een statisch blok zijn (voor tekst, afbeelding en opmaak), een contact attribuut betreffende de informatie die je wenst te verzamelen of een inschrijving voor een van jouw abonnementstype voor e-mails

Tip: bovenaan de pagina kun je de weergave op zowel mobiel als desktop bekijken.

Onder de knop Styling kun je de kleuren, weergave en lettertypes bepalen.