Een contactkenmerk instellen met een automatisering

Laat een actie of gebeurtenis automatisch de waarde van een contactattribuut instellen

Om een contactattribuut-invulling toe te voegen aan jouw automatisering, volg je de volgende stappen:

1. Log in op jouw Business Dashboard
  2. Ga naar Tools image (8)-1 > Automatiseringen
  3. Selecteer de automatisering die je wenst te bewerken of maak een nieuwe aan door middel van een van de presets

Zodra je de automatisering hebt geopend, kom je terecht in de automatiseringsflow, wat er ongeveer als volgt uit ziet:

Schermafbeelding 2022-12-29 om 12.23.33

4. Klik vervolgens op een van de plusjes tussen de blokken, afhankelijk van wanneer je het contactattribuut wilt toevoegen
  5. Kies in het rechter bewerkscherm Contactkenmerk instellen en klik op Opslaan
  6. Het contactattribuut is nu toegevoegd aan jouw automatiseringsflow. Er opent zicht nu een bewerkscherm aan de rechterkant. Hier bepaal je welk attribuut ingevuld dient te worden en welke waarde hieraan gegeven moet worden

🎉 Er is nu een contactkenmerk toegevoegd aan jouw automatisering.